Schoonmaakwerkzaamheden

Als schoonmaakbedrijf houden wij ons voornamelijk bezig met het periodieke en dagelijkse reinigingsonderhoud van onder andere kantoren, bedrijfsruimtes, woningen, praktijken, gezondheidscentra, instellingen, sanitaire ruimtes en openbare ruimtes zoals portieken en trappenhuizen.  

Wij bieden onze diensten onder andere aan bij bedrijven, woningbouw verenigingen en VVE's, gemeentes, gezondheidscentra maar ook bij particulieren.

 


Gespecialiseerde schoonmaakwerkzaamheden

 

Door onze brede vakkennis en professionele apparatuur voeren wij ook gespecialiseerde schoonmaakwerkzaamheden uit. Zo zijn wij onder andere vakkundig in vloeronderhoud (polymeren), tapijtreiniging, glasbewassing, gevelreiniging en hogedrukreiniging. Wij beschikken over kennis om u professioneel te adviseren en van dienst te zijn bij de betreffende werkzaamheden. De wens van de klant staat bij ons altijd voorop.

Vloeronderhoud
Wij behandelen onder andere stenen en linoleum vloeroppervlaktes. Door deze vloeroppervlaktes intensief te behandelen zal dit leiden tot een optimaal en glanzend resultaat.

Tapijtreiniging
Door middel van professionele apparatuur zijn wij tevens in staat diverse tapijt vloeren te reinigen. Het tapijt zal door middel van de sproei extractie methode worden ge├»njecteerd met water en reinigingsmiddel en vervolgens worden opgezogen waarmee hardnekkig vuile oppervlaktes gereinigd kunnen worden. 

Hogedruk reiniging
Door middel van een splinternieuwe krachtige hogedrukreiniger kunnen wij diverse oppervlaktes grondig reinigen. Wij kunnen zowel bedrijven als particulieren van dienst zijn met de hogedrukreiniging.

Glasbewassing
Wij verzorgen zowel de glasbewassing bij bedrijven als bij particulieren. Door middel van ons tuckerpole systeem bewassen wij ook het hoger gelegen en het moeilijker bereikbare glaswerk. Indien noodzakelijk kunnen wij een hoogwerker inzetten. Wij zorgen voor een correcte en zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden waarbij de veiligheid en kwaliteit voorop staat.

Gevelreiniging
Gevelreiniging is noodzakelijk bij het onderhoud aan gebouwen. Door tijdig de gevel te laten reinigen kunnen veel kosten worden bespaard. Wij reinigen gevels van steen maar ook van metaal of kunststof. Door middel van een hogedrukreiniger kan het hardnekkig vuil van het metselwerk worden gehaald. Onze opdrachten worden schoon en opgeruimd opgeleverd (incl. eventuele glasbewassing).


Water zuigen
Bij calamiteiten zoals wateroverlast kunnen wij u van dienst zijn. Indien er sprake is van wateroverlast kunnen wij u door middel van een waterzuiger ondergelopen ruimtes ontdoen van water en u bij lekkage te hulp schieten.